Zorglocatie Slotjesveste ligt vlakbij het centrum van Oosterhout. Er zijn 75 zorgappartementen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben of tijdelijk revalideren na een operatie, ongeval of ziekte. Voor klanten is binnen Slotjesveste alle (para)medische zorg binnen handbereik. Het moderne gebouw is omgeven door veel ruimte, water en groen. Klanten, familieleden en inwoners uit de wijk ontmoeten elkaar in het restaurant voor een kop koffie, lunch of warme maaltijd. 

Impressie van de locatie

Gezondheidscentrum

Zorglocatie Slotjesveste vindt u samen met Gezondheidscentrum Slotjesveste onder één dak. De zorgverleners in gezondheidscentrum Slotjesveste bieden zorg aan mensen uit de hele omgeving. De kracht is de samenwerking op het gebied van revalidatie, wondzorg en specifieke ouderenzorg. Voor meer informatie kunt u terecht op www.gezondheidscentrumslotjesveste.nl

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie over Slotjesveste? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiebrochure Slotjesveste

Adres
Zorglocatie Slotjesveste
Van Oldeneellaan 30
4902 ZC OOSTERHOUT
T 0162 695950

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Verpleeghuis Slotjesveste
Van Oldeneellaan 30
4902 ZC Oosterhout

Deel deze pagina: Linkedin E-mail