Zorglocatie Mauritsstaete ligt net buiten het centrum van Geertruidenberg. Mauritsstaete is ingericht op het verzorgen en verplegen van klanten. Mauritsstaete biedt een woon- en leefomgeving met allure. Het complex heeft warme kleuren en beschikt over een tuin met vijver. In het Grand Café kunnen klanten, familieleden en inwoners uit de wijk terecht voor een kop koffie, lunch of warme maaltijd.

Comfort en vrijheid

Er zijn 137 zorgwoningen en aanleunwoningen voor klanten die verzorging nodig hebben. Ook zijn er appartementen voor tijdelijk verblijf (zie Logeren). Alle appartementen zijn zo gebouwd en toegerust dat u er ook met een lichamelijke beperking prettig kunt wonen. Mauritsstaete staat bekend om het hoge wooncomfort en het sociale karakter. De woongemeenschap is hecht.

Impressie van de locatie 

 

 

 

 

 

 

Dagbesteding

Dagbesteding wordt overdag geboden aan mensen met lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen Zo kunt u er een dag (of meerdere dagen) tussenuit en het geeft uw partner of mantelzorger(s) wat lucht. We bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijkse leven.

U werkt aan het behouden en versterken van uw zelfredzaamheid. Denk aan activiteiten zoals geheugentraining of ‘Meer bewegen voor ouderen’ en creatief bezig zijn. Daarnaast kan het prettig zijn om met meerdere mensen samen te zijn, zodat u niet elke dag alleen hoeft te zijn.

Informatiebrochure Dagbesteding

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie over Mauritsstaete? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiefolder Mauritsstaete

Adres
Zorglocatie Mauritsstaete
Stadsweg 9a01
4931 HV GEERTRUIDENBERG
T 0162 408120

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Mauritsstaete
Stadsweg 9a01
4931HV Geertruidenberg

Deel deze pagina: Linkedin E-mail