Zorglocatie Goezate ligt vlakbij het centrum van Werkendam. Mensen die niet meer thuis kunnen wonen en beschikken over een indicatie voor verblijf komen in aanmerking voor een appartement in Goezate. We bieden aanvullende zorg aan mensen die last hebben van geheugenproblemen, verwardheid of beginnende dementie. Mensen die lichamelijk achteruit gaan of bedlegerig worden, bieden we aanvullende somatische zorg. Wie Goezate binnenkomt, ervaart een vriendelijke, warme sfeer. De aankleding is eigentijds en oogt licht en ruim. 

Impressie van de locatie

Zorg bij dementie

Er zijn drie woonlagen, op elke etage is er een gezamenlijke huiskamer. Op de eerste etage zijn drie kleinschalige woongroepen voor elk acht bewoners met dementie. ‘Kombuis, Vooronder, Kajuit, Het Anker en De Roef’ zijn de namen van de afdelingen van Goezate. De naamgeving is een knipoog naar het maritieme karakter van Werkendam.

Dagbesteding

Dagbesteding wordt overdag geboden aan mensen met lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen Zo kunt u er een dag (of meerdere dagen) tussenuit en het geeft uw partner of mantelzorger(s) wat lucht. We bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijkse leven.
U werkt aan het behouden en versterken van uw zelfredzaamheid. Denk aan activiteiten zoals geheugentraining of ‘Meer bewegen voor ouderen’ en creatief bezig zijn. Daarnaast kan het prettig zijn om met meerdere mensen samen te zijn, zodat u niet elke dag alleen hoeft te zijn.

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie over Goezate? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiebrochure Goezate

Adres
Zorglocatie Goezate
Raadhuislaan 4
4251 VS WERKENDAM
T 0183 662400

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Zorgcentrum Goezate
Raadhuislaan 4
4251 VS WERKENDAM

Deel deze pagina: Linkedin E-mail