Zorglocatie De Stroming telt 62 ruime appartementen voor verzorging en verpleging. Het complex heeft gezellige zitjes en een groot terras. Alle appartementen zijn zo gebouwd en toegerust dat u er ook met een lichamelijke beperking prettig kunt wonen. De zorg is gericht op uw zelfredzaamheid. Voor mensen met dementie is een beschermde afdeling. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf. Een prettig woon- en leefklimaat staat hoog in het vaandel. Voor de een betekent dat veel ondernemen, voor de ander juist veel privacy.

Impressie van de locatieZorg bij dementie

Om mensen met dementie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden beschikt De Stroming over een specialistische afdeling. Deze beschermde afdeling is opgedeeld in 'De Vliet' en 'De Akker'. De medewerkers begeleiden klanten met alledaagse activiteiten en zorgen ervoor dat er niet teveel prikkels zijn. Dit in combinatie met een duidelijke dagindeling, ruimte voor eigen bezigheden en de huiselijke en vertrouwde sfeer van de huiskamers zorgt ervoor dat klanten zich prettig en 'thuis' voelen.

Restaurant

Klanten, familieleden en inwoners uit de wijk kunnen terecht in het restaurant voor een kop koffie, lunch of warme maaltijd.

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie over De Stroming? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiebrochure De Stroming

Adres
Zorglocatie De Stroming
Kerkstraat 23
5165 CE WASPIK
T 0416 315660

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Woonzorgcentrum De Stroming
Kerkstraat 23
5165 CE WASPIK

Deel deze pagina: Linkedin E-mail