Zorglocatie De Lemmenskamp telt 40 appartementen. Het gebouw staat in het centrum van Woudrichem en ademt sfeer, harmonie en gemoedelijkheid uit. We bieden aanvullende psychogeriatrische zorg voor mensen die last hebben van geheugenproblemen, verwardheid of beginnende dementie. Voor mensen met dementie is er een beschermde afdeling.

Aan De Lemmenskamp grenzen 24 aanleunwoningen. Daarnaast is het seniorencomplex Poortershof verbonden aan het pand met een loopbrug. Zo is de zorg altijd binnen handbereik.

Zorg naar eigen inzicht

Hoe uw dagindeling eruit ziet en wanneer u bezoek wilt ontvangen, dat bepaalt u zelf. Maximale vrijheid, waarbij we uw wensen en behoeften centraal stellen. We vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven.

Restaurant

Klanten, familieleden en inwoners uit de wijk kunnen terecht in het restaurant voor een kop koffie, lunch of warme maaltijd. 

Dagactiviteiten

Voor zelfstandig wonende ouderen die moeite hebben om zich thuis of in de samenleving te redden, zijn er dagactiviteiten beschikbaar in woonzorgcomplex De Citadel (in de nabijheid van De Lemmenskamp).

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie  over De Lemmenskamp? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiefolder De Lemmenskamp

Adres
Zorglocatie De Lemmenskamp
Wethouder de Joodestraat 2
4285 CD WOUDRICHEM
T 0183 662200

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Zorgcentrum De Lemmenskamp
Weth. de Joodestraat 2
4285 CD WOUDRICHEM

Deel deze pagina: Linkedin E-mail