Zorgclocatie Antonia is modern en ademt een huiselijke sfeer. Door de ligging in Almkerk maakt het deel uit van de gemeente. We werken volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’. Een klein vast team medewerkers biedt de zorg aan een kleine groep klanten, waardoor de interactie tussen zorgverleners, klanten en familie groeit.

Huiselijke sfeer

Antonia kent twee typen zorgverlening. Traditionele zorg: in 12 appartementen wonen mensen nog min of meer zelfstandig met zorg. In de overige 24 appartementen is de zorg georganiseerd volgens het principe 'kleinschalig wonen'. Deze appartementen zijn verdeeld over vier woongroepen waar zes klanten hun eigen appartement hebben. Per groep is er één gezamenlijke huiskamer waar wordt geleefd, gekookt, het huishouden gedaan en wordt ontspannen. Er zijn twee groepen waar mensen wonen met dementie en twee groepen voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie  over Antonia? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiefolder Antonia

Adres
Zorglocatie Antonia
Knotwilg 29
4286 DE ALMKERK
T 0183 401177

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Zorgcentrum Antonia
Knotwilg 29
4286 DE Almkerk

Deel deze pagina: Linkedin E-mail