Zorglocatie Aernswaert is ingericht op het verzorgen en verplegen van mensen met dementie. Uitgangspunt is dat mensen zoveel mogelijk de regie over hun leven behouden. Aernswaert heeft een moderne en frisse uitstraling. Achter het gebouw bevindt zich een grote tuin met terras, omringd door planten en groen waar klanten zich vrij in kunnen bewegen.

Impressie van de locatie

Zorg bij dementie

Om mensen met dementie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden beschikt Aernswaert over medewerkers die gespecialiseerd zijn in de omgang met en de verzorging van mensen met dementie. Ze begeleiden klanten met alledaagse activiteiten en zorgen ervoor dat er niet teveel prikkels zijn. Dit in combinatie met een duidelijke dagindeling, ruimte voor eigen bezigheden en de huiselijke en vertrouwde sfeer van de huiskamers zorgt ervoor de klanten zich prettig en 'thuis' voelen.

Net zoals thuis

Aernswaert telt vier woningen onder één dak. Per woning werken we met kleinere groepen waarbij we een 'gezinssituatie' creëren. Een huiselijke sfeer en vaste gezichten vinden we belangrijk. We koken en eten samen in een gezellige huiskamer met open keuken. Net zoals thuis. De betrokkenheid van de inwoners van Hank bij het verpleeghuis is groot.

Wegwijs

De Wegwijs is een overzichtelijk, klantvriendelijk informatiemagazine waar bewoners en revalidatieklanten op terug kunnen vallen en dat hen voorbereid op de zorg bij ons. Met o.a. rubrieken als ‘Uw zorgappartement’, ‘Praktische zaken en faciliteiten’, ‘Kleding wassen’ en ‘Activiteiten’. Ook voor familieleden en bekenden is de Wegwijs een nuttige informatiebron.

Wegwijs

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de brochure. Wilt u een gedrukte brochure ontvangen of meer informatie over Aernswaert? Neem telefonisch of via e-mail contact op met Bureau zorgadvies.

Locatiefolder Aernswaert.pdf

Adres
Zorglocatie Aernswaert
Julianastraat 9A
4273 CD HANK
T 0162 480300

Vraag of advies?

Heeft u advies nodig ? Of wilt u een vraag stellen? Bel gerust.Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Bezoekadres

Kleinschalig verpleeghuis Aernswaert.
Julianastraat 9A
4273 CD Hank

Deel deze pagina: Linkedin E-mail