Wonen met zorg

De Riethorst Stromenland heeft elf (woon)zorgcentra en verpleeghuizen in West-Brabant. De zorgappartementen zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Wij bieden langdurige zorg (verpleging) of revalidatie na een operatie, ongeval of ziekte. Voor mensen met dementie, de ziekte van Parkinson of de ziekte van Huntington hebben we specialistische zorg op maat. Klik hieronder op de foto's voor meer informatie.

Rondleiding op afspraak

U bent samen met uw familie/naasten van harte welkom voor een rondleiding op een van onze locaties. Dit verplicht u tot niets. U kunt hiervoor een afspraak maken via Bureau zorgadvies.

Verhuizen naar een zorglocatie

Verhuizen naar een zorg- of verpleegappartement is meestal geen wens, maar een noodzaak. Dat begrijpen we maar al te goed. Wij doen er alles aan om de verhuizing vlot te laten verlopen en uw toekomstige woonomgeving zo vertrouwd mogelijk te maken. Dit doen we door zoveel mogelijk aan uw woonwensen tegemoet te komen. Uw appartement kunt u met uw persoonlijke spullen inrichten. Een vaste contactpersoon van De Riethorst Stromenland begeleidt u. Dit is uw contactverzorgende. De contactverzorgende neemt u aan de hand in deze nieuwe wereld en ziet erop toe dat alles prettig verloopt.

Daar heeft u recht op in een zorginstelling

Informatiefolder rookbeleid

Informatiefolder Zorgcontactpersoon

Informatiefolder Zorgleefplan

De Riethorst Geertruidenberg

Lees meer...

Aernswaert Hank

Lees meer...

Mauritsstaete Geertruidenberg

Lees meer...

De Stroming Waspik

Lees meer...

Altenahove Almkerk

Lees meer...

De Kloosterhoeve Raamsdonksveer

Lees meer...

Goezate Werkendam

Lees meer...

De Lemmenskamp Woudrichem

Lees meer...

Antonia Almkerk

Lees meer...

De Dotter Hank

Lees meer...

Slotjesveste Oosterhout

Lees meer...
Deel deze pagina: Linkedin E-mail