De blije gezichten van onze bewoners en klanten ... dat is waar onze vrijwilligers het voor doen! Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook in onze organisatie leveren vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan een positief woon- en leefklimaat van bewoners en klanten. 

Bij De Riethorst Stromenland werken ongeveer 800 vrijwilligers. Jong en oud. We kunnen echt niet zonder hen, ze bieden vaak net dat beetje extra. Onze vrijwilligers helpen bijvoorbeeld bij de maaltijden, wandelen of praten met onze bewoners of lezen samen met hen de krant. Maar ook bij activiteiten en evenementen zijn vrijwilligers onmisbaar geworden.

Om nieuwe vrijwilligers wegwijs te maken binnen onze organisatie hebben we onderstaand document samengesteld.

Wegwijs vrijwilligers De Riethorst Stromenland

Vrijwilliger worden?

Zou u graag vrijwilligerswerk bij ons willen doen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de activiteitencoördinator van de locatie(s) waar uw interesse naar uitgaat.

Vrijwilligerswerk bij De Kloosterhoeve

Hebt u de aflevering van Five Day Inside bij De Kloosterhoeve gezien? En wilt u graag iets doen om het leven van onze bewoners fijner te maken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en bevlogen vrijwilligers om bijvoorbeeld samen met een bewoner naar de bioscoop te gaan, een bezoek te brengen aan het theater of een concert, samen te gaan fietsen of een maaltijd te bereiden. Daarnaast zoeken we in samenwerking met bedrijven naar activiteiten die onze klanten een zinvolle daginvulling kunnen geven. Ook voor de begeleiding van deze activiteiten zoeken we vrijwilligers.

Hebt u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan vrijblijvend contact op met activiteitencoördinator Chantal van de Hulsbeek (c.vandehulsbeek@drsn.nl | 06-22580317).

Deel deze pagina: Linkedin E-mail