Terug naar nieuwsoverzicht

Inwoners van de gemeente Geertruidenberg kunnen vanaf 19 oktober 2015 terecht bij het Sociaal Wijkteam. Dit is een team van professionals. Samen met u zoeken wij naar praktische oplossingen voor uw vragen of problemen op het gebied van welzijn en zorg. Bijvoorbeeld bij vragen over ziekte of eenzaamheid, werk en financiën en bij een lichamelijke of geestelijke beperking. Maar ook als u meer wilt weten over zelfstandig wonen en woonbegeleiding.

Voor wie?

De meeste mensen redden zich prima. Anderen hebben hulp nodig. Soms meer, soms minder. Heeft u een persoonlijke vraag op het gebied van zorg, wonen, financiën of werk? Of maakt u zich zorgen over een ander? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u contact met ons opneemt, maken we (als dat nodig is) een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Samen met u kijken we naar mogelijke oplossingen. Wat kunt u zelf doen? Kunnen uw familie, vrienden of buren helpen? Of heeft u professionele hulp nodig? Het wijkteam ondersteunt u met het maken van een persoonlijk plan van aanpak.

Wij werken samen

Het Sociaal Wijkteam Geertruidenberg is een samenwerking tussen de WMO consulenten van de Gemeente Geertruidenberg, de wijkverpleegkundigen van De Riethorst Stromenland, Thebe Thuiszorg en Zorgorganisatie Het Hoge Veer, de maatschappelijk werker van Trema AWM en de consulente cliëntondersteuning van MEE BN.

Foto Wijkteam1 web

Contact

U mag altijd contact met ons opnemen. Dit kan op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer: 0162 579777 of per e-mail: wijkteam@geertruidenberg.nl.

 flyer Sociaal Wijkteam Geertruidenberg

Deel deze pagina: Linkedin E-mail