Terug naar nieuwsoverzicht

Ontbijt verzorgd en dierenverblijven opgeknapt

In het kader van de jaarlijkse vrijwilligersdag ‘Een aandeel in elkaar’ van de Rabobank, hebben 15 vrijwilligers van Rabobank Amerstreek hun handen uit de mouwen gestoken op zorgcomplex De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer. Op zaterdag 16 april jl. werden voor het ontbijt overheerlijke pancakes geserveerd en zijn de dierenverblijven opgeknapt.

Ook Isabelle Prohn, adviseur Coöperatie & MVO bij Rabobank Amerstreek, was aanwezig. “Wij vinden het belangrijk om ook op een andere manier iets voor onze klanten te kunnen betekenen. Daarbij willen we onze medewerkers laten kennismaken met vrijwilligerswerk. Zo snappen onze mensen wat wij als organisatie doen en zien ze tegelijkertijd wat er in de regio gebeurt. We hopen dat we hiermee voor hen de drempel verlagen om structureel vrijwilligerswerk te gaan doen. En buiten dat: het is leuk en gezellig”, aldus Isabelle Prohn.

Rabo KH 03 kopie MEDIUM RES

De cliënten van zorgcomplex De Kloosterhoeve, mensen met de ziekte van Huntington, smulden van het ontbijt. De pancakes waren niet aan te slepen. Na het ontbijt ontfermde zich een groep vrijwilligers over de dierenverblijven in de tuin. Van hen kregen de hokken een nieuwe coating. De medewerkers van De Kloosterhoeve bedanken de vrijwilligers voor hun inzet. Een warm gebaar in tijden waarin elkaar helpen centraal staat.

Rabo KH 04 kopie MEDIUM RES

Deel deze pagina: Linkedin E-mail