Terug naar nieuwsoverzicht

In woonzorgcentrum Mauritsstaete in Geertruidenberg treedt woensdag 22 maart Opera Familia op. De zingende familie verwierf grote bekendheid door hun deelname aan het tv-programma Holland’s Got Talent.

opera familia web

Het optreden in Mauritsstaete maakt deel uit van een reeks concerten voor ouderen in Nederland. Deze concerten zijn mogelijk gemaakt door de stichting Wij voor Jou. Dit goede doel zet zich in voor maatschappelijke projecten die bijdragen aan het welzijn van mens en dier. De stichting heeft financiële ondersteuning gekregen van het bedrijfsleven en een genereus aanbod van haar ambassadeurs. Hierdoor kan Opera Familia tot eind 2017 voor diverse ouderen in Nederlandse zorgcentra concerten aanbieden.

Uniek optreden

Activiteitenbegeleidster Rianne Bolier van Mauritsstaete spreekt van een uniek optreden. “Opera Familia geniet grote bekendheid nadat vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda meededen aan Holland’s Got Talent. De jury was zeer onder de indruk van de unieke stem 3-eenheid.” Belinda is sopraan, Carla is mezzosopraan en Paul is bariton. Nadat het trio de finale van het populaire tv-programma had bereikt, ging alles snel: een platina album, uitverkochte theatertournees, tv specials en concerten in binnen- en buitenland.

Rondje Vrijthof

Opera Familia treedt op in mooie galakleding en loopt tijdens het zingen tussen de mensen door. Zij willen graag zo dicht mogelijk bij de mensen staan. Heel spannend dat zoiets moois naar Mauritsstaete komt. We kijken er allemaal erg naar uit. Het optreden heet een Rondje Vrijthof. Het is een feestelijk concert in de sfeer van André Rieu, met hoogtepunten uit operette, musical, vrolijke opera en film. We gaan niet naar Maastricht maar genieten lekker in ons eigen Mauritsstaete, en iedereen is van harte welkom!”

Korting toegangskaarten

Het optreden begint om 14.30 uur. Opera Familia zingt twee keer een half uur met een kwartier pauze ertussen. Cliënten van het woonzorgcentrum kunnen tegen een gereduceerd tarief naar het optreden. Zij betalen € 2,50 per persoon. Omwonenden en overige gasten betalen € 5,- per persoon. Bij de toegang is een kopje koffie inbegrepen.

Kaarten zijn te koop in het restaurant van Mauritsstaete. Openingstijden: maandag van 10.00 tot 18.00 uur en dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail