Terug naar nieuwsoverzicht

In gesprek met de notaris in het Wapen van Emminckhoven

 19 08 28 l Aankondiging opening Alzheimer Café 002

Het Alzheimer Café  Altena verhuist: vanaf 16 september zijn de maandelijkse bijeenkomsten gehuisvest in ‘het Wapen van Emminckhoven’ te Almkerk. Een gezellige ruimte met alle faciliteiten en gemakkelijk parkeren.

Om de nieuwe locatie in te luiden zal er een officiële opening plaatsvinden. Wethouder Paula Jorrtisma zal de openingshandeling verrichten, gevolgd door twee gedichten gemaakt en voorgedragen door Ruud Karelse. Natuurlijk is er een hapje en een drankje. 

Na de pauze wordt het officiële programma vervolgd. Notaris Bongers van de Rivieren Notarissen komt vertellen over wettelijke bepalingen. Ook is Rabobank Alena-Bommelerwaardaanwezig met informatie omtrent zorg voor financiën. Tijdens de avond s er alle ruimte voor vragen en gesprekken. 

Uitnodiging Alzheimer Café Altena

Alzheimer Café Altena

Het Alzheimer Café Altena  is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Natuurlijk zijn ook hulpverleners en anderen belangstellenden van harte welkom. Het Alzheimer Café Altena  is een initiatief van de gemeente Altena, betrokken organisaties in de regio zoals Zorgplein Maaswaarden, De  Riethorst Stromenland en Trema en wordt ondersteund door Alzheimer Nederland.

Locatie en tijd

Elke 3e maandag van de maand in ‘t Wapen van Emminckhoven, Brugdam 5 te Almkerk

Het programma begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. 

Deelname en informatie

Toegang van het Alzheimer Café Altena is geheel gratis, Aanmelden vooraf  is niet nodig, u bent van harte welkom.

Wilt u meer informatie, bel dan naar 06-12327847

Deel deze pagina: Linkedin E-mail