Terug naar nieuwsoverzicht

Tijdens de achtste netwerkmeeting van het Huntington Netwerk Nederland is de nieuwe website www.huntingtonnet.nl gelanceerd. Zo’n 140 belangstellenden kregen op 11 juni jl. bij de Riethorst Stromenland op locatie Altenahove tekst en uitleg.

De nieuwe website is ontworpen voor een betere kennisdeling, het kunnen delen van ervaringen en laagdrempelig overleg. Professionele zorgverleners, maar ook studenten en andere belanghebbenden kunnen er terecht voor informatie. De website is op te delen in een openbaar gedeelte, een gesloten gedeelte en een zorgzoeker.

huntingtonnet revisie

Verbetering zorg Huntingtonpatiënten

 In het openbare gedeelte is onder meer info te vinden over nieuws, scholing en onderzoek. Om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte moet een account aangemaakt worden. Dan kan bijvoorbeeld gebruikt gemaakt worden van chatrooms en de vraag en antwoord rubriek. Bij de zorgzoeker kunnen andere professionele zorgverleners gevonden worden. Iedereen wordt uitgenodigd om een account aan te maken en vooral gebruik te maken van de faciliteiten van de website. Op die manier is de zorg voor patiënten met de ziekte van Huntington te verbeteren en kunnen collega’s geholpen worden.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail