Terug naar nieuwsoverzicht

 

Nieuw platform om kennis over dementie bij mantelzorgers te vergroten

Alzheimer Nederland en CZ zijn een mooie samenwerking aangegaan. Het online platform www.dementie.nl bevat informatie, tips en ervaringsverhalen voor iedereen die zorgt voor iemand met dementie.

shutterstock 35854798 web

 

Mantelzorgers bereiken

De Riethorst Stromenland is gespecialiseerd in de zorg, verpleging, behandeling en begeleiding van mensen die lijden aan dementie. De zorgorganisatie is blij met de komst van het nieuwe platform en roept mantelzorgers op om een kijkje te nemen op de nieuwe site. Kennis over dementie is belangrijk in een tijd waarin steeds meer mantelzorgers thuis voor hun naaste zorgen.

Een schat aan informatie

Op www.dementie.nl worden de krachten gebundeld om kennis over dementie bij mantelzorgers te vergroten. Het online platform biedt een schat aan informatie waarbij mantelzorgers bij elk artikel vragen kunnen stellen, een eigen tijdlijn kunnen aanmaken met voor hen interessante artikelen. Ook kan men rechtstreeks e-mailen met een expert, de zorgadviseur van CZ geeft praktische antwoorden op persoonlijke vragen van mantelzorgers. Na het aanmaken van een profiel, kan iemand het beste alle mogelijkheden van de site ontdekken. 

Deel deze pagina: Linkedin E-mail