Terug naar nieuwsoverzicht

Fotografe Ilse Wolf bracht de afgelopen maanden twaalf mantelzorgers en degene voor wie ze zorgen in beeld. Dit deed ze met medewerking van vijf koppels vanuit De Riethorst Stromenland. Onze grote dank, waardering en respect gaat uit naar deze koppels en hun familieleden die samen met medewerkers van De Riethorst Stromenland aan dit project belangeloos meewerkten. 

Tijdens het weekend van de mantelzorg opent de interactieve fototentoonstelling Mantel der Liefde. De expositie is tot 30 december te bezoeken iedere woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur op station Breda.
2

Over Mantel der Liefde

De afgelopen maanden bracht fotografe Ilse Wolf twaalf situaties in beeld. De foto’s zijn te zien in de Mantel der Liefde. Ze gaan over haar ouders, een hond, twee zussen, een kleinzoon en opa, een schoondochter met haar schoonmoeder. Een vrouw van 83, die 24/7 voor haar thuiswonende man van 90 zorgt. Twee gezinnen die zich voorbereiden op een toekomst waarin ze voor elkaar kunnen zorgen.

Interactief

Mantelzorg betekent: zorgen, liefde, elkaar helpen. Het betekent ook dat je van een ander afhankelijk bent. Het idee van helpen en afhankelijk zijn komt terug in de tentoonstelling. Alleen door samen te werken kun je de foto’s zien. Je draait aan een wiel, trekt een lade open of stapelt blokken om een puzzel op te lossen. Website www.mantelderliefde.nl

Meer over Mantel der Liefde in de media

9 november 2017 BN de Stem

Deel deze pagina: Linkedin E-mail