Terug naar nieuwsoverzicht

Gewoon lekker eten bij De Riethorst Stromenland

Graag willen we dat de bewoners van onze zorglocaties net als vroeger onderdeel uitmaken van de maatschappij. Dat ze op de hoogte blijven van wat er in hun dorp of stad gebeurt, en dat ze vrienden, familie maar ook de naaste buren uit de omgeving kunnen ontmoeten. Daarom hebben we onze restaurants in De Lemmenskamp in Woudrichem, Mauritsstaete in Geertruidenberg, Slotjesveste in Oosterhout en De Stroming in Waspik opengesteld. Want er is niets gezelliger dan samen eten. Of onder het genot van een kop koffie met iets lekkers even bij te praten.

Woont u in de naaste omgeving van een van onze zorglocaties en mist u het contact met anderen? Stap dan vooral eens binnen in een van de vier restaurants voor een lekkere en gezonde maaltijd of een kopje koffie. Onze koks, medewerkers en de bewoners vinden het gezellig als u komt.

Magazine aanvragen

Wilt u liever eerst eens lezen hoe mensen onze restaurants ervaren, vraag dan het magazine Gewoon lekker eten bij De Riethorst Stromenland aan. U kunt hiervoor een mail sturen naar communicatie@drsn.nl of bellen met Denise van Miert onder telefoonnummer 0162 582050.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail