Terug naar nieuwsoverzicht

shutterstock 1182574144

Door dementie kunnen vaardigheden zoals geheugen, spraak, slikken, motoriek en lichaamsbeleving verminderen. Voor mensen met dementie is ondersteuning mogelijk bij deze problemen. In het Alzheimer Café Altena van maandag 15 april zijn logopediste Cirsten Boone - van Gelder en psychomotorisch therapeut Kim van Dijk van De Riethorst Stromenland aanwezig voor informatie, praktische tips en advies. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen ervaringen over het onderwerp te delen en uw vragen voor te leggen.

Het Alzheimer Café Altena

is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Uiteraard zijn ook hulpverleners en anderen belangstellenden van harte welkom. Het Alzheimer Café Altena  is een initiatief van de gemeente Altena, Zorgplein Maaswaarden, De Riethorst Stromenland en Trema en het wordt ondersteund door Alzheimer Nederland.

Locatie en tijd

Elke 3de maandag van de maand in Zorglocatie De Lemmenskamp, Weth. de  Joodestraat 2 te Woudrichem. Het programma begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. 

Deelname en informatie

Toegang van het Alzheimer Café Altena is geheel gratis. Aanmelden vooraf  is niet nodig, u bent van harte welkom. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Bibi Rutten tel: 06-12327847.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail