Terug naar nieuwsoverzicht

Ons motto ‘Samen fijner leven’ is al goed zichtbaar in de praktijk!

Ons motto ‘Samen fijner leven’ is al goed zichtbaar in de praktijk! 

Kwaliteit van onze zorg vinden we ontzettend belangrijk. Onze klanten moeten kunnen rekenen op goede persoonsgerichte zorg, welzijn en behandeling in onze zorglocaties, wijkverpleging en expertisecentra. We zetten ons dagelijks in met 1400 medewerkers en 800 vrijwilligers voor onze klanten. Ons streven: een warm thuisgevoel, professionele ondersteuning en samen een fijne dag beleven.

Externe toets

Graag blijven we ons continu inzetten en verbeteren. In de week van maandag 22 t/m donderdag 25 januari 2018 vond de jaarlijkse externe audit plaats. Twee onafhankelijke onderzoekers bezochten meerdere zorglocaties van De Riethorst Stromenland en de wijkverpleging. De onderzoekers namen interviews af bij managers, medewerkers en adviesgremia en toetsten de kwaliteit van onze zorg. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Conclusies auditoren:

‘We zien dat de nieuwe koers ‘Samen fijner leven’ en de
kernwaarden bevlogen, oprechte aandacht en samenspel
een plaats krijgen in de organisatie.’

‘We zien dat hier elke dag geleerd wordt en dat men echt open staat
om het steeds beter te doen.’

Positieve uitkomst

De onderzoekers zijn heel tevreden over wat zij gezien en gehoord hebben. Zij stelden vast dat De Riethorst Stromenland volgens alle gestelde richtlijnen werkt. We hebben voor de komende drie jaar opnieuw het HKZ kwaliteitscertificaat gekregen.

We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers en vrijwilligers. Hun inzet is goud waard om onze klanten een fijn leven te kunnen geven.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail