Terug naar nieuwsoverzicht

We verloten 3 boeken

Het verpleeghuis een keer positief uitlichten… dát is het doel van het boek ‘Het verpleeghuis is het einde!’ Dit boek vol mooie én realistische verhalen bevat prachtige foto’s. De portretreeks geeft een kijkje in de zorgsector. Bewoners/klanten én artsen vanuit het hele land komen aan het woord. Het boek is een initiatief van Freya Angenent en Lauke Bisschops – beide arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

Slotjesveste in het boek

Ook staan er twee verhalen van klanten van De Riethorst Stromenland in het boek. Meneer De Jongh en mevrouw Van Kampen vertellen hun verhaal. Zij verblijven in verpleeghuis Slotjesveste in Oosterhout. Ook komt Yvette van Geene - arts in opleiding - aan het woord.

Reizende tentoonstelling

Een aantal foto’s uit het boek zijn te zien via een reizende tentoonstelling. Begin volgend jaar ontvangen wij deze tentoonstelling ook in Slotjesveste Oosterhout. We houden je op de hoogte.

Boek bestellen?

Het boek is een mooi bewaarexemplaar voor iedereen die zich verbonden voelt met de zorgsector. Een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Je kunt het boek voor 24,95 euro bestellen via:

https://hetverpleeghuisisheteinde.nl/bestellen/boek/

Verloting

De Riethorst Stromenland verloot 3 boeken. Vrijwilligers, medewerkers, klanten/familieleden van klanten kunnen meedoen. Stuur een mail met NAW-gegevens naar communicatie@drsn.nl.
Begin november loten we willekeurig 3 personen, de winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Meer weten?

Bezoek de site: www.hetverpleeghuisisheteinde.nl

Deel deze pagina: Linkedin E-mail