Terug naar nieuwsoverzicht

Veilige tuin voor Goezate

Zorglocatie Goezate in Werkendam verdient een tuin waar bewoners fijn en veilig in kunnen verblijven. De coronacrisis maakte de noodzaak hiervoor nog maar eens kraakhelder: cliënten konden deze periode niet naar buiten. En dat terwijl het leven buiten net zo belangrijk is als binnen. Een lentebriesje, de warmte van de zon op het gezicht, de geur van de herfst: het zijn sensaties die het leven fijner maken.  

Een omheinde tuin is al langer een vurige wens, maar nu willen we echt stappen zetten. Aan de achterkant van de locatie ligt een grasveld van zo’n 250 vierkante meter, waarvan we een besloten tuin willen maken. Hier kunnen bewoners in alle veiligheid genieten van het buitenleven. Voor dit project hebben we uw hulp nodig. Dat kan met een geldbedrag, door het beschikbaar stellen van materialen maar ook door sponsoring in natura.  Onze wens is nog dit jaar te starten met de aanleg van een eigen tuin, speciaal voor onze bewoners.

We zouden dolgraag de tuin willen realiseren voor onze bewoners. Met een terras, een looproute voor rollators, bankjes en meer. Want hoe meer we kunnen inzamelen, hoe gevarieerder en aantrekkelijker de tuin wordt. In de basis is een bedrag van zo’n 15.000 euro nodig. Helpt u ons mee om de tuin voor Goezate te realiseren? Alle hulp is welkom. Uw donatie kunt u storten op rekeningnummer NL09 RABO 0301 5371 00 onder vermelding van ‘Donatie tuinproject Goezate’.

Wilt u meer informatie neem dan contact met Ottoline van den Heuvel, secretaresse zorgmanager via o.vandenheuvel@drsn.nl of telefonisch via 0183-662411.

 Klik hier voor meer informatie

Deel deze pagina: Linkedin E-mail