Terug naar nieuwsoverzicht

Loop binnen op zaterdag 2 december

Woonzorgcentrum Mauritsstaete in Geertruidenberg organiseert op zaterdag 2 december de jaarlijkse Winterfair. De zorglocatie van De Riethorst Stromenland verwelkomt graag mensen uit de omgeving. Iedereen is welkom om binnen te lopen, te kijken en te ervaren. De Winterfair vindt plaats tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Het zorgcentrum wordt omgetoverd tot Winterse markt met diverse standjes. Er is van alles te koop: sieraden, kerstartikelen, cadeau artikelen, ouderwetse koek. Ook is er een snoepkraam en een rommelmarkt. De muziek is van Cocktail4three. Zij treden op tussen 13.00 en 16.00 uur. In het Grand Café van Mauritsstaete kunnen mensen genieten van glühwein en erwtensoep.

Medewerkers, vrijwilligers, bewoners/klanten en familieleden zorgen sámen voor een fijne dag. Op 2 december staan elkaar ontmoeten, sfeer en gezelligheid voorop. Mauritsstaete nodigt iedereen uit de omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor extra activiteiten in het zorgcentrum. Adres: Mauritsstaete, Stadsweg 9a01 in Geertruidenberg.

Deel deze pagina: Linkedin E-mail