Terug naar nieuwsoverzicht

Een veelheid aan mooie dingen

Afgelopen dagen bezochten onderzoekers van Lloyd’s onze zorglocaties Slotjesveste, De Kloosterhoeve, De Dotter, Antonia, het centraal bureau en de wijkverpleging om vast te stellen of onze zorg- en dienstverlening voldoet aan de geldende kwaliteitseisen. Medewerkers zijn hiervoor geïnterviewd en onze systemen en documenten zijn getoetst. 

Heel veel complimenten

De onderzoekers hadden heel veel complimenten voor De Riethorst Stromenland. Ze geven aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem echt is ingebed in de organisatie en het behalen van onze doelstellingen ondersteunt. “We hebben gelezen dat jullie de ambitie hebben om koploper en toonaangevend te zijn in de ouderenzorg. Ten aanzien van het kwaliteitssysteem maken jullie deze ambitie meer dan waar”. Bovendien vinden zij het knap dat overal één geluid te horen is. De kernwaarden Bevlogen, Oprechte aandacht en Samenspel zien ze terug op alle niveaus. “We hebben een veelheid aan mooie dingen gezien”. Zij roemden bijvoorbeeld het kwaliteitsbewustzijn dat op een aansprekende manier onder de aandacht wordt gebracht.

Trots op het resultaat!

De onderzoekers stelden vast dat De Riethorst Stromenland opnieuw voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan het HKZ-certificaat. Dat is een resultaat waar wij allemaal trots op mogen zijn. Het is een prachtige prestatie.

shutterstock 135636785 web

 

Deel deze pagina: Linkedin E-mail