Terug naar nieuwsoverzicht

Heb jij plezier in je werk? En denk je weleens na over je toekomst in de zorg? Ben je bijvoorbeeld in staat om je werk nog jaren op gezonde wijze uit te oefenen? Wij vinden het belangrijk dat onze zorgmedewerkers goed in hun vel zitten. Daarom heeft De Riethorst Stromenland zich aangesloten bij de Sterk in je Werk-week. Doe jij ook mee aan de activiteiten?

SijW HH 80085359

Gratis workshops en activiteiten

De Sterk in je Werk-week wordt gehouden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 november. Medewerkers van deelnemende organisaties aan de Sterk in je Werk-weekkunnen gratis meedoen aan activiteiten en workshops. Van een yogales en een foute bingo tot een theatervoorstelling of een gesprek met een loopbaancoach. De activiteiten vinden op diverse plaatsen in Brabant plaats. Je mag zelf kiezen wat je leuk vindt. En wat bij je past.  

Wat heb jij nodig?

De Sterk in je Werk-week helpt je op leuke wijze inzicht te krijgen in waar je staat en wat je nodig hebt om met plezier, gezond én goed te blijven werken. Of je nu 25 of 55 jaar oud bent. Prettig en gezond werken draait om in balans zijn en blijven, mee-veranderen met je werk, je blijven oriënteren en ontwikkelen en werk zoeken dat bij je past.

Speciaal voor jou!

Omdat jij je elke dag inzet voor anderen, hebben 46 zorg- en welzijnsorganisaties in Brabant een veelzijdig en gratis programma samengesteld. We organiseren zelf ook 4 activiteiten. Doe mee en schrijf je in voor activiteiten waar jij blij van wordt.

Zet zelf die eerste stap

Wij willen jou als werknemer graag ondersteunen bij de stappen die je willen zetten in je loopbaan. De eerste stap is dan wel aan jou: meld je aan voor een van de activiteiten. Meer informatie is te vinden op https://www.sterkinjewerkweek.nl/activiteiten. Al ruim 1000 zorgmedewerkers uit Brabant gingen je voor. Wacht niet te snel, want vol = vol. Nodig ook al je collega’s uit voor de Sterk in je Werk-week!

Deel deze pagina: Linkedin E-mail