Terug naar nieuwsoverzicht
 

Ons motto ‘Samen fijner leven’ is zichtbaar in de praktijk

Kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening vinden we ontzettend belangrijk. Onze klanten moeten kunnen rekenen op goede zorg en ondersteuning. We zetten ons dagelijks in met 1.300 medewerkers en 800 vrijwilligers voor onze klanten. Ons streven: een warm thuisgevoel, professionele ondersteuning en samen een fijne dag beleven.

Externe toets

Graag blijven we ons continu inzetten en verbeteren. Twee onafhankelijke onderzoekers van Lloyd’s bezochten deze week meerdere zorglocaties van De Riethorst Stromenland om de kwaliteit te toetsen. De onderzoekers namen interviews af bij managers en medewerkers.

Positieve uitkomst

In de terugkoppeling van de onderzoekers ontvingen wij dit jaar vooral complimenten. Zij zagen heel duidelijk dat de plannen die we in het Strategisch Meerjarenbeleidsplan ‘Samen fijner leven’ hebben bedacht goed zichtbaar zijn op de zorglocaties en dat dat echt ten goede komt aan onze klanten. De onderzoekers van Lloyd’s stelden vast dat De Riethorst Stromenland volgens alle gestelde richtlijnen werkt. We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers en vrijwilligers die Samen fijner leven mogelijk maken. Dank aan alle medewerkers voor de tomeloze inzet en bevlogenheid.

 

 

shutterstock 135636785 web copy

Deel deze pagina: Linkedin E-mail