Terug naar nieuwsoverzicht

locaties drsn 12 web

Rad van Avontuur

Een Rad van Avontuur, een loterij met mooie prijzen en natuurlijk leuke snuffelspulletjes. Op zaterdag 18 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur en zondag 19 maart van 13.00 tot 16.00 uur is er in verpleeghuis De Riethorst in Geertruidenberg een snuffelmarkt.

De verhuizing uit De Riethorst komt eraan en een goed moment om alle overbodige spullen een tweede huis te gunnen. Kom heerlijk struinen tussen verschillende snuffelspulletjes en wie weet vind je zomaar iets wat de moeite waard is. Denk bijvoorbeeld aan knutselmaterialen, stoffen, langspeelplaten, puzzels, boeken, videobanden, vishengels, kerstversiering en vlaggenlijnen. Of gebruiksvoorwerpen, zoals naaimachines, beeld en geluidsapparatuur, draaitafels, filmzon of een cassettedeck. Maar ook diverse attributen van de cabaretgroep, keukengerei en klein meubilair.

Opbrengst

Bij De Riethorst Stromenland staat de klant voorop. De opbrengst van de snuffelmarkt komt dan ook volledig ten goede aan onze bewoners en wordt gebruikt voor extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld een optreden.

De koffie staat klaar. Graag tot ziens op 18 of 19 maart!

Adres: Verpleeghuis De Riethorst, Venestraat 28, Geertruidenberg

Deel deze pagina: Linkedin E-mail