Terug naar nieuwsoverzicht


Klussen, verhuizen en daarna gezellig ingericht. Dagbesteding De Riethorst Stromenland kon van start en opende begin april de deuren. Klaar voor alle vaste klanten om ze een onvergetelijke tijd op de nieuwe locatie te bezorgen. Maar ook met ruimte voor nieuwe klanten, want de dagbesteding breidt uit van vier naar vijf dagen.

Nieuwe naam

Dagbesteding De Riethorst Stromenland is de nieuwe naam van Dagbehandeling Riethorst. De Dagbehandeling bevond zich in Verpleeghuis De Riethorst en die locatie wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Voor deze daghandeling is een nieuwe locatie gezocht in Geertruidenberg, zodat we voor onze klanten de diensten in de vertrouwde plaats kunnen voortzetten.

dagbesteding1

 


Over Dagbesteding

Dagbesteding heeft onder andere een positief effect op de zelfredzaamheid en het behoud van sociale contacten. We bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijkse leven. Denk aan activiteiten zoals geheugentraining of ‘Meer bewegen voor ouderen’ en creatief bezig zijn.

Meer weten?

Er zijn nog plaatsen voor nieuwe deelnemers. Hiervoor is een indicatie van het WMO-loket nodig. Via Bureau Zorgtoewijzing is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een oriënterend bezoek bij de dagbesteding , telefoon 0800 0202015

Dagbesteding.drs@drsn.nl 
Adres: Stadsweg 5a,4931 HV Geertruidenberg
Telefoon: 0162 69 55 29

dagbesteding3

Deel deze pagina: Linkedin E-mail