Terug naar nieuwsoverzicht

Kloosterhoeve en JA foundation halen € 20.235 op!

De charity-lunch in De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer was zaterdag 19 september een groot succes. Samen met de JA Foundation organiseerde het zorgcomplex een bijzondere lunch: ‘JAKloosterhoeve Culinair 2015’. TV-chef Danny Jansen verzorgde samen met de koks van De Korenbeurs uit Made een culinaire 4-gangen lunch. Jörgen Raymann en Dingeman Knaap presenteerden de middag en zanger John Meijer trad op. Iedereen was enorm enthousiast, de plannen zijn er om volgend jaar een tweede editie te organiseren.

 MG 3822 low res          IMG 3797 low res

Goed doel

De helft van de geweldige opbrengst van 20.235 euro wordt bijgelegd om een personenbus aan te schaffen voor cliënten van De Kloosterhoeve. Zo hebben de mensen met de ziekte van Huntington de mogelijkheid om samen met hun begeleiders op pad te gaan. De andere helft gaat naar de JA Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen, voornamelijk in kindertehuizen in Suriname.

Bijzondere middag

Zowel bedrijven als particulieren uit de regio droegen de charity een warm hart toe en namen deel aan de lunch. De band LEUK! verzorgde de muzikale invulling van de middag. Na de lunch was er een groot feest voor zowel de cliënten van De Kloosterhoeve als de lunchgasten en alle vrijwilligers. Er werd een schilderij van een cliënt geveild voor maar liefst 1.750 euro. Actieve vrijwilligster van De Kloosterhoeve Carla Jansen was blij het schilderij te kunnen kopen. Het nieuwe boek van Jörgen Raymann werd voor 1.500 euro geveild, met de belofte dat de presentator bij de bieder thuis komt koken. DJ Slinger en zanger John Meijer maakten de middag tot een gezellig feest. Cliënten en gasten hebben volop genoten.

Charity02 low res        Charity06      

Dankwoord

Joyce van Blerck heeft de ziekte van Huntington en is oprichtster van de JA Foundation. Samen met Marja van der Made nam zij een aantal maanden geleden het initiatief dat uitgegroeid is tot een heus evenement. Joyce: ‘Zonder al die geweldige sponsoren was deze middag nooit mogelijk geweest.'

Sponsors

Zonder al die gulle sponsors was deze charity nooit mogelijk geweest! Onze grote dank gaat uit naar:
Hotel De Korenbeurs/restaurant Fundi, Danny Jansen, Jörgen Raymman, Dingeman Knaap, alle vrijwilligers van de JA foundation, De Riethorst Stromenland en De Kloosterhoeve, Ad Kemmeren Transport Service, Artilex, Bakkerij Wiercx, Balmain Hair Group bv, Batist Gerberakwekerij Westmade, Bloemenatelier Daniëlle, Bloemenatelier De Vlinder, Boelaars Zalencentrum, Coffee On Wheels Baarle Nassau, Groenexpres Oosteind, Habro Horesca, Het Wijnhuis Culinair, IJssalon Enzo, John Meijer, Jumbo Raamsdonksveer, Koppert Cress B.V., La Boucherie, LEUK!, Nature’s Pride, Picasso styling en shampoo, PLUS Vos Raamsdonksveer/Geertruidenberg, Publipush, Ralph Oors Video Producties, RBS-Showequipment, Renske Schut Tekst en Fotografie, Ribrandy, Robert’s Groente en Fruit, Ruud Schoenmakers tentenverhuur, Sligro Breda, Slijterij Quist, Taboe wijnen, Vereniging van Huntington, ViniVisie, Vishandel Pooye, W&A Fish, Wasserij Juliana, WOT-P Promoproducts, Wijncafe Tante Margaux, Wijnkoperij Van Bilsen. Van bloemen tot de vis, van vervoer tot de wijn, alles hebben we gesponsord gekregen. Ongelofelijk dat dit kan in tijden van crisis. De chemie tussen iedereen was top. Klik hier voor foto's en logo's.

Contact

We hopen volgend jaar een tweede charity te organiseren. Interesse om uw eigen steentje dan (weer) bij te dragen? We komen graag met u in contact (Marja van der Made, 06-20405033, marja@jafoundation.nl).

Speech Joyce

Lees hier de indrukwekkende Speech Joyce van Blerck. Ze kreeg een welverdiende staande ovatie!

 MG 3548 1 low res         MG 3760

Klik hier voor de krantenartikelen

Deel deze pagina: Linkedin E-mail