Terug naar nieuwsoverzicht

Kwaliteit van zorg vinden we bij De Riethorst Stromenland ontzettend belangrijk. Cliënten moeten kunnen rekenen op goede zorg, behandeling en begeleiding. We zetten ons dagelijks in met 1.300 medewerkers en 800 vrijwilligers voor onze kwetsbare cliënt. Ons streven: een warm thuisgevoel én professionele ondersteuning.

Onafhankelijk bureau toetst onze dienstverlening

Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, worden we als zorgorganisatie getoetst. Op 20 en 21 januari 2016 vond de jaarlijkse externe audit plaats. Twee onafhankelijke onderzoekers van Lloyds bezochten diverse zorglocaties van De Riethorst Stromenland. De onderzoekers namen interviews af bij diverse managers en medewerkers. Met als doel om de kwaliteit van onze dienstverlening te beoordelen: wat gaat er goed en wat kan er beter?

‘We hebben ontzettend enthousiaste en gemotiveerde
medewerkers gezien’.

shutterstock 328289738 web

Positieve uitkomst

De onderzoekers waren heel tevreden over wat zij op de zorglocaties gezien en gehoord hebben. Zij stelden vast dat De Riethorst Stromenland volgens de gestelde richtlijnen werkt. In 2015 behaalde De Riethorst Stromenland het kwaliteitscertificaat voor 3 jaar. Elk jaar word je als zorgorganisatie getoetst of je dit certificaat mag behouden.

We zijn trots op al onze medewerkers. Dankzij hun inzet en professionaliteit kunnen we dit mooie keurmerk behouden.

 

Deel deze pagina: Linkedin E-mail