Terug naar nieuwsoverzicht

Het campagneteam bestaat uit mensen die zelf de ziekte van Huntington hebben en personen die zich verbonden voelen. Het doel van het campagneteam is veelbelovend én ambitieus: een grootschalige landelijke campagne lanceren in 2016.

Doelstellingen
Met de campagne wil het team meer bekendheid rondom de ziekte van Huntington creëren. Daarnaast is het doel om geld te werven voor de veelbelovende onderzoeken naar een geneesmiddel voor Huntington. Onderzoekers zijn op de goede weg, er is echter ontzettend veel geld nodig om onderzoek te kunnen voortzetten.

Wie zit er in het campagneteam?
Het Campagne Team Huntington wordt gevormd door een viertal kernteam-leden en ondersteund door wetenschappers als Eric Reits en een klankbordgroep. Zij worden geholpen door deskundige reclame-strategen. Deze laatste groep wil een impactvolle reclamecampagne neer gaan zetten. De planning is om deze campagne vóór de zomer van 2016 te lanceren. Het belooft groots te worden! De bedoeling is dat de Huntington campagne op één dag in heel Nederland gelanceerd wordt. En dat iedereen vanaf dat moment van Huntington heeft gehoord. Denk aan de campagne rondom de ziekte ALS.

Bezoek aan zorgcomplex De Kloosterhoeve
In het voorjaar bezoekt het campagneteam zorgcomplex De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer om zich persoonlijk voor te stellen. Onderzoeker Eric Reits geeft dan een presentatie over zijn onderzoek. Uiteraard kunnen cliënten, familieleden en medewerkers dan vragen stellen.

CTH

Samen staan we sterk!
Heeft u connecties op het gebied van reclame/marketing/media of kunt u op een andere manier een bijdrage leveren aan onze campagne en/of de inzameling van geld voor onderzoek? Schroom niet om contact met ons op te nemen via campagneteamhuntington@gmail.com.

Blijf op de hoogte
Bezoek en ‘like’ de Facebookpagina van Campagne Team Huntington. Zo blijft u op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en acties.
Facebook: https://www.facebook.com/Campagne-Team-Huntington-1454900158145882/Twitter: https://twitter.com/CTeamHuntingtonYoutube: https://www.youtube.com/channel/UC3OLSpoA-atypp5xHON3qTw

Deel deze pagina: Linkedin E-mail