Terug naar nieuwsoverzicht

Acht zorglocaties doen mee aan Nationale Burendag

Goed contact met de buren maakt een buurt leuker en gezelliger. Dat vindt zorgorganisatie De Riethorst Stromenland ook. Daarom hebben acht zorglocaties op zaterdag 23 september – Nationale Burendag – de koffie klaarstaan voor hun buren.

Bij elkaar op de koffie

Tijdens Nationale Burendag gaan buren in heel Nederland gezellig bij elkaar op de koffie. Dit is het eerste jaar dat ook De Riethorst Stromenland hieraan meedoet. “We zijn blij met het goede contact dat we hebben met onze buren”, zegt Irmgard Pols, teammanager facilitair van zorglocatie Slotjesveste in Oosterhout. “Door ze uit te nodigen voor een kopje koffie kunnen we elkaar nog beter leren kennen.”

Acht locaties

De Riethorst Stromenland heeft meerdere locaties. Acht daarvan doen mee aan Nationale Burendag. Bij De Stroming in Waspik en Mauritsstaete in Geertruidenberg staat tussen 10.00 en 12.00 uur de koffie klaar. Bij drie locaties wordt zelfs een gezellige high tea voor de buren georganiseerd. Dat geldt voor Altenahove in Almkerk van 14.00 tot 16.00 uur, De Lemmenskamp in Woudrichem van 13.00 tot 15.00 uur en Buurstede in Oosterhout, het tijdelijke onderkomen van verpleeghuis De Riethorst, tussen 13.30 en 15.30 uur. Bij verpleeghuis Slotjesveste in Oosterhout, De Dotter in Hank en Goezate in Werkendam wordt er tussen 10.00 en 12.00 uur niet alleen koffie geschonken, maar zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de buren georganiseerd.

Programma en meer informatie

De Riethorst Stromenland hoopt dat veel buren van de acht locaties een kopje koffie komen drinken. Meer informatie over de programma's is te lezen in onderstaande flyers:

Slotjesveste
De Riethorst
Altenahove
Mauritsstaete
De Stroming
De Lemmenskamp
De Dotter

Deel deze pagina: Linkedin E-mail