Terug naar nieuwsoverzicht

De voorzitter van de Raad van Bestuur van De Riethorst Stromenland heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij stopt per 31 december 2016 na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg.

Frank Staal: “Na 25 jaar te hebben gewerkt als voorzitter Raad van Bestuur van deze prachtige organisatie is het tijd de organisatie over te dragen. Inmiddels heb ik 40 jaar gewerkt en wordt het tijd een pas op de plaats te maken en meer te gaan genieten van mijn privéomgeving. Ook is mijn voormalige betrokkenheid bij Woning Stichting Geertruidenberg (WSG) als voorzitter van de Raad van Toezicht nog steeds niet afgerond en wil ik De Riethorst Stromenland hiermee op geen enkele manier belasten. Dit besluit is in goed overleg  met de Raad van Toezicht van De Riethorst Stromenland genomen, het belang van de organisatie staat hierbij voorop. De Riethorst Stromenland is een prachtige, warme organisatie met 11 zorglocaties in vijf gemeenten waar medewerkers met grote betrokkenheid en inzet werken aan de kwaliteit van zorg en het dagelijks welzijn van de cliënten. Er wordt goed voor cliënten gezorgd, wat ook door de buitenwereld wordt gezien.”

Nieuw elan
De heer Hegeman, voorzitter Raad van Toezicht van De Riethorst Stromenland: “Sinds vorig jaar is er een nieuwe collega binnen de Raad van Bestuur, Mireille de Wee. Zij doet het uitstekend en heeft een duidelijke koers voor ogen die in het belang is van de kwaliteit van zorg en het welzijn van de cliënten in onze verpleeg- en verzorghuizen. Mede met haar inzet en visie kan De Riethorst Stromenland zich op een goede manier verder ontwikkelen. De Raad van Toezicht buigt zich de komende tijd over de bestuurlijke invulling.”

Frank Staalweb

 

 

Deel deze pagina: Linkedin E-mail