Terug naar nieuwsoverzicht

Raamsdonk - Geconfronteerd worden met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)… en dan? In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 160.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Dat aantal betreft alleen betrokkenen zelf, niet de naaste omgeving.

Elkaar ontmoeten

Op vrijdag 9 juni organiseren Behandelcentrum Brabant (BCB), MEE, Surplus, SWOG, Thebe en Het Hoge Veer een ontmoetingsbijeenkomst in het teken van NAH. De middag is voor iedereen die te maken heeft met NAH en staat in het teken van elkaar ontmoeten, contacten opdoen en informatie uitwisselen met ervaringsdeskundigen.

De NAH ontmoetingsbijeenkomst is een initiatief van werkgroep dementiecafé en een vervolg op de informatieavond NAH van 20 april 2017 in Oosterhout.

Programma

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur.

Voor wie?

Iedereen die meer wil weten over Niet Aangeboren Hersenletsel. Zowel jong als oud is welkom. Mensen die thuis wonen of binnen een zorgorganisatie, familieleden, buren, vrijwilligers die te maken hebben met dit onderwerp en medewerkers in de zorg. Iedereen is welkom!

Informatie

De avond is gratis en aanmelden is niet nodig. Wil je meer weten over de informatieavond, bel dan gerust met Surplus (0162) 74 86 00.


brainstorm 9juni A5kopie

Locatie

Ontmoetingscentrum Raamsdonk, Kerkplein 5 in Raamsdonk

De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring maken onderdeel uit van de netwerkorganisatie Behandelcentrum Brabant (BCB). Samen werken wij aan betere ouderenzorg. Meer informatie is te vinden op www.behandelcentrumbrabant.nl.

 

Deel deze pagina: Linkedin E-mail