Hebt u last van een pijnlijke knie of een vastzittende schouder? Kost het traplopen u moeite? Een fysiotherapeut helpt u om klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld.

Fysiotherapie helpt

De fysiotherapeut geeft u gerichte oefeningen die

  • uw spierkracht verhogen;
  • uw balans verbeteren;
  • uw uithoudingsvermogen verhogen;
  • oedeem of pijnklachten bestrijden;
  • gecompliceerde bewegingen zoals (trap)lopen en opstaan vanuit een zitpositie vergemakkelijken.

Fysiotherapeut op onze zorglocaties

Woont u in het verpleeghuis, dan is een afspraak met de fysiotherapeut zo gemaakt. De fysiotherapeut komt bij u langs op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde. Ook wanneer u in een (woon)zorgcentrum woont kan de fysiotherpeut op huisbezoek komen. Neem contact op met Bureau zorgadvies of vraag uw contactverzorgende om een afspraak te regelen.

120903 RS 030 L

 

Fysiotherapie wanneer u nog thuis woont

Wanneer u nog zelfstandig thuis woont kan fysiotherapie welkom zijn. De fysiotherapeut helpt u bij fysieke klachten en geeft u vakkundig advies. Zo kunt u zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren. U kunt zelf een van onze locaties - Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Almkerk of Oosterhout - bezoeken. De fysiotherapeut kan ook bij u thuis komen.

Kosten

Fysiotherapie is opgenomen in het aanvullende pakket van alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en van uw pakket, heeft u recht op een aantal behandelingen. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke dekking voor u van toepassing is. Vergoedingen voor fysiotherapie uit de basisverzekering vallen onder uw verplicht eigen risico.

Informatiefolder Fysiotherapie

Deel deze pagina: Linkedin E-mail